הכירו את תמורה ישראל!

ארגון שמוביל מנהיגות יהודית חילונית ומקדם יהדות כתרבות, דרך חינוך, מחקר ויוזמות חברתיות. והשנה? הם מציינים שיתוף פעולה משמעותי שמחזק את הפלורליזם היהודי בישראל! המשיכו לקרוא! ⬇️

ארגון שמוביל מנהיגות יהודית חילונית ומקדם יהדות כתרבות, דרך חינוך, מחקר ויוזמות חברתיות. והשנה? הם מציינים שיתוף פעולה משמעותי שמחזק את הפלורליזם היהודי בישראל! המשיכו לקרוא! ⬇️

במה עוסק הארגון? 🌟

הכשרת מנהיגות יהודית חילונית ורבנות חילונית. חממה לפיתוח פרוייקטים חברתיים וחינוכיים בתחום היהדות כתרבות. סמינרים, הרצאות, סדרות חינוכיות וכנסים. הוצאה לאור של ספרים, פרסומים ומחקרים.

ספרו לנו על משהו מרגש שקורה אצליכם 🌟

גם בימים אלו, ואולי בעיקר בימים אלו, אנחנו מבקשים לקדם ולרומם אהבה יהודית-שוויונית. אם לא עכשיו, אימתי?

השנה זכינו בתמיכה מארגון בשם IREP קואליציית ארגונים בארה""ב המבקשת לקדם פלורליזם כלפי גוונים שונים של יהדות בישראל. יחד עם IREP בשיתוף פעולה עם ארגון ""מחזקים"", תמורה מקדמת חתונות שוויוניות בישראל.

""חתונה מחוץ לרבנות"" הוא פרוייקט אשר במסגרתו בנינו קהילה של עורכי טקסים ומתעניינים בטקסי חתונות שוות, הפצנו מידע רב בקרב עשרות אלפי אנשים, נתנו במה לארגונים נוספים המקדמים פלורליזם ודמוקרטיה כגון חופות, התנועה הרפורמית והקונסרבטיבית, הוויה ועוד.

פרסמנו סקרים ואפשרויות וכן סיפורים אישיים של זוגות שנישאו בטקסים שונים מסוג זה ואף ערכנו הגרלה של טקס שוויוני בחינם! שווה לחכות לחתונה!

למה אתם בוחרים להיות חברים ברשות הרבים?🌟

החברות ב"רשות הרבים" מאפשרת לנו להרגיש יחד גם בזמנים קשים, מתוך הידיעה שיש ארגונים טובים נוספים וא.נשים שליבם וראשם במקום הנכון. "רשות הרבים" פותחת לנו דלתות להפצת התוכן שלנו – יהדות ישראלית חילונית-הומניסטית, לקהל הרלוונטי. החברות בארגון מעצימה את פעילותנו ואת תרומתנו למטרה משותפת – חברה ישראלית פלורליסטית וסובלנית.

📣ואם עוד לא נרשמתם לכנס המנהיגות של תמורה שיתקיים ממש ביום חמישי הקרוב – זה הזמן!

כל הפרטים כאן: https://did.li/tofeskenes

יהדות חילונית רבנים חילוניים @Adi Ben-Tsedef Ayala Shanee

מאמרים נוספים

אירועי תשעה באב בירושלים

הפסוק הכמעט אחרון במגילת איכה נגמר במילים האלה, חַדֵּשׁ יָמֵינוּ כְּקֶדֶם. אחרי כל התיאורים הקשים על ירושלים החרבה, עולה בקשה להתחדשות , לריפוי, למשהו טוב שיקרה. אבל אותה התחדשות מחוברת ל'קדם', לשורשים שלנו, למקור שלנו שיש בו חיבור עמוק לירושלים ולערכים הטובים שהיא מייצגת.

אירועי השבוע – יהדות ישראלית בירושלים

ירושלים נבנית לא רק מאבן - אלא גם מהמפגש בינינו. לקראת תשעה באב, השבוע ירושלים עוצרת לרגע ומתכנסת. ברחבי העיר יתקיימו תפילות, מעגלי שיח, לימוד, אמנות, סיורים ופעילויות לכל המשפחה - מתוך בחירה להפוך את יום החורבן גם להזדמנות לבנות עוד קומה של הקשבה, שותפות ותקווה. כך, צעד אחר צעד, אנחנו ממשיכים לבנות ירושלים שהיא בית לכולן ולכולם.

אירועי השבוע – יהדות ישראלית בירושלים

הקיץ הירושלמי ממשיך לזמן לנו רגעים של יצירה, מוזיקה, לימוד וקהילה. קבלות שבת, סדנאות, אירועים לילדים, מפגשי אמנות וסיורים - יש השבוע לא מעט הזדמנויות לצאת מהבית ולהיות יחד. בין תמוז לאב, בין שכונות, שפות ואנשים, מוזמנים.ות לבחור אירוע ולהביא חבר.ה.