יום גיבוש ערכי וחווייתי לגופי חינוך

חיים משותפים במציאות מרובת זהויות

בואו להכיר ירושלים אחרת ודרכה להכיר את עצמכם.ן!

בלב שכונת קריית היובל המתחדשת יש בית גדול אחד, המחבר תחת קורת גגו 35 ארגונים שעוסקים בקידום יהדות רבת-פנים בירושלים. בית רשות הרבים – נעים להכיר.

הצטרפו אלינו ליום גיבוש ערכי וחווייתי לגופי חינוך (תיכונים, מכינות קדם-צבאיות, צוותי הוראה ועוד), הכולל הרצאות, סדנאות וסיורים שעוסקים בחיבורים ייחודיים בירושלים, ובקרית יובל כמקרה בוחן. אנו מציעים מפגשים אנושיים בגובה העיניים וכלים פרקטיים לייצור הקשבה, חיבור ולכידות גם אצלכם.

·         סיור חינוכי-חברתי, על חיים משותפים, אתגרים והזדמנויות.

·         סדנאות יצירתיות לבחירה: הזהות האישית שלי כמקור כוח וחיבור לקהילה: כתיבה, מוזיקה, אמנות, אימפרוביזציה, תנועה ועוד. לרשימת הסדנאות המלאה.

·         הרצאה ושיח: ירושלים כמיקרוקוסמוס של אתגרי זהות בחברה הישראלית.

צרו קשר ונבנה עבורכם יום מודולרי המותאם באופן ספציפי לצרכים שלכם.ן!

מאמרים נוספים

אירועי השבוע – יהדות ישראלית בירושלים

יש הרבה דרכים להרגיש חלק מהעיר הזאת: לפגוש שכנות ושכנים, לשיר יחד, לשבת מול במה או סביב שולחן לימוד, ולשמוע סיפור שעוד לא הכרנו. גם השבוע מחכים לנו בירושלים מפגשים שמחברים בין אנשים, מסורות ורעיונות, ונותנים מקום ליצירה, לשיחה ולסקרנות. מזמינות אתכן ואתכם למצוא את מה שמתאים לכן ולכם ולהצטרף.

אירועי השבוע – יהדות ישראלית בירושלים

תוצאות הבחירות פוגשות כל אחת ואחד מאיתנו אחרת. יש שמחה והקלה, ויש אכזבה ודאגה. לא צריך להעמיד פנים שהפערים האלה קטנים, או לצפות מכולנו להניח אותם בצד בן לילה. אנחנו מכבדות ומכבדים את הכרעת הבוחרות והבוחרים, גם אם אינה כפי שייחלנו. זה לא אומר לוותר על הדעות שלנו ולא על העשייה למען מה שאנחנו מאמינות בו. זה אומר לזכור שמעבר לכל עמדה יש אדם, ושכולנו ממשיכים לחיות כאן יחד. האחריות שלנו זה לזו לא מסתיימת בקלפי, והיא לא תלויה בשאלה מי ניצחו.

קריאה משותפת מראשי ורשות בתי המדרש לרבנות בישראל לקראת הבחירות

כשבלבנו התקווה, שהיא לנו המנון ותפילה, אנו זוכרים כי בידינו הכוח לבחור, והזכות והאחריות לפעול למען עתיד טוב יותר לכולנו.